turku-dev: Kehittäjätapaaminen Turussa

This entry is about a local software developer gathering, and written in Finnish. My apologies if it is complete gibberish to you, but atleast you can stare at the pretty ä dots.

Mikä?

Vapaamuotoinen tapaaminen ohjelmistoja työkseen ja/tai harrastuksekseen tekeville, tai muuten aiheesta kiinnostuneille.

Tutustutaan ihmisiin, puhutaan mukavia, syödään ruokaa. Jos haluat kertoa hienosta uudesta softasta, jota olet juuri tekemässä, löydät varmaan jonkun samanmielisen. Jos tarvitset apua hankalaan ongelmaan, joku varmaan on joskus tehnyt jotain samankaltaista. Eikä ihmisten tunteminen ainakaan haittaa urakehitystäkään.

Sillä ei ole väliä onko työkalusi C, Perl, Java, Python, Ruby vai PHP; tai Linux, BSD, OS X vai jopa Windows. Vapaat/avoimet ohjelmistot ovat monelle meistä tärkeitä, joten niiltä et kokonaan pysty välttymään, mutta tarkoitus on vain saada samanhenkisiä ihmisiä kokoon.

Missä?

Turun keskustassa oleva ravintola Harald , katso kartta .

Meitä kiinnostaa eniten Turun seudun toiminta, mutta ajatuksia "road showsta" on heitetty ilmaan, eli jatkossa kehittäjätapaaminen saattaa olla sinunkin lähikuppilassasi.

Koska?

Nyt lauantaina, 26.11. n. klo 12:30 alkaen. Niin pitkään kun intoa riittää.

Seuraava kerta varmaan joskus tammikuussa, ja siitä sitten eteenpäin vaikka kuukauden tai parin välein.

Kuka?

Tällä tapahtumalla ei ole virallista järjestäjää, eikä se liity minkään yhdistyksen tjms. toimintaan. Minä aloin asiasta tutuille puhumaan, Tero Kuusela on tehnyt lähes kaiken valmistelutyön.

Tällä hetkellä aiheesta kiinnostuneiden ihmisten taustoja ja kiinnostuksia: VSTKY, Linux-Aktivaattori, Debian, Python, Linux kernel, Google Summer of Code, jne..

Tahtoo!

Liity postituslistalle. Listan osoite on [email protected] ja liittyminen tapahtuu lähettämällä viesti osoitteeseen [email protected] ja vastaamalla vahvistus-pyyntöön.

Ihmismäärän arvioimiseksi pyydän, että ilmoitat tulostasi etukäteen osoitteeseen Tero Kuusela [email protected] .

2005-11-25T15:33:00+02:00, originally published 2005-11-22T15:48:00+02:00